Sri Lanka – Mirissa

– Herinneringen die we afgelopen januari hebben gemaakt –

We nemen afscheid van de bergen en het ‘koude weer’ en gaan met de bus naar Mirissa. Voor het eerst een bestemming aan de kust, aan het water. Terug in de hitte, hoe langer we in de bus zitten hoe warmer we worden. Naarmate we bij de kustlijn aankomen komen ook de geuren van vis en zee onze neus binnen. Even schakelen, maar zeker geen straf. Eenmaal in ons hotel nemen we gelijk een duik in ons zwembad. Wanneer we in het zwembad liggen koelen we af en hebben we uitzicht op het strand en de oceaan. Goed begin van deze plek!

Het wennen aan de warmte valt niet mee, dus als straf zitten we of op het strand of aan het zwembad. Dit is natuurlijk totaal geen straf, maar afzien is het zeker (grapje). We gaan gewoon verder waar we gebleven zijn met relaxen. Nemen onze tijd hiervoor en daarnaast zorgen we goed voor onszelf met het eten. Een van mijn favorieten hier is gevulde roti met groenten. Je kan het als ontbijt, lunch en diner eten, het is maar net waar je zin in hebt. 

Op een ochtend gaan we aan de wandel en komen we op palmboom eiland terecht, de plek waar alle Instagrammers op af komen. Dat willen wij natuurlijk ook, zie de foto hierboven! Het is super warm en krijgen hier al aardig een kleurtje. Daarnaast zijn we lekker aan het bijkletsen, lezen en genieten van elkaars gezelschap. 

Ilona


– Memories made in january –

We say goodbye to the mountains and the “cold weather” and take the bus to Mirissa. For the first time a destination on the coast, on the water. Back in the heat, the longer we sit on the bus the warmer we get. As we arrive at the coastline, the smells of fish and sea also enter our noses. Once we arrive in our hotel we immediately take a dip in our pool. When we are in the pool we cool down and have a view of the beach and ocean. Good start to this place!

Getting used to the heat is not easy, so we either sit at the beach or at the pool to cool down. So much fun, a real treat. We just continue where we left off with relaxing. Take our time for this and in addition we take good care of ourselves with food. One of my favorites here is stuffed roti with vegetables. You can eat it for breakfast, lunch or dinner is just what you prefer.

One morning we go for a walk and we arrive at palm tree island, the place where Instagrammers come for. We want that as well and the result can be seen above! It is super warm and getting our tan here. In addition, we enjoy chatting, reading and enjoying each other’s company.

Ilona

Geef een antwoord