About me

De oorsprong van I Have Ceen ligt eigenlijk bij mijn initialen, wilde graag hier iets mee gaan doen. Daarnaast is het ook zo dat ik het daadwerkelijk heb gezien. Via deze manier wil ik jullie mee nemen op mijn reis over de wereld. Die reislust, ontdekken van nieuwe plekken, culturen en het contact maken met onbekenden is mij niet vreemd. Heb de afgelopen tijd al de volgende landen mogen bezoeken: India, Ethiopië, Indonesië, Madagaskar, Thailand, Myanmar en Vietnam.

Recentelijk mag ik hierbij Cuba enMexico aan toevoegen waar ik nu bezig ben met mijn huidige reis. Ben begonnen in het Carabisch gebied en ga via Midden Amerika naar Latijns Amerika. Vervolgens ga ik de overstap maken naar een ander continent: Afrika. Hier ga ik Zimbabwe, Botswana, Nambibië en Zuid Afrika bezoeken. Dan volgt weer een overstap naar het Aziatisch continent, waar ik Sri Lanka, Thailand, de Fillepijnen ga aandoen. Dan ga ik een korte tussenstop maken thuis voor het bezoeken van familie en vrienden om vervolgens een jaar lang in Australië te verblijven.

Dit idee danwel plan is onstaan nadat ik niet meer gelukkig was in Nederland en inmiddels het reisvirus te pakken had. Nadat ik mijn baan heb opgezegd en huis heb verkocht kan ik deze reis maken. Het leven is allemaal gebaseerd op keuze´s en ik kies voor mijn eigen geluk!

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier, en daarmee verzeker je dat je altijd op de hoogte bent van mijn laatste avonturen!

Ilona

*******************************************