On to the next one…

Af en toe krijg ik ingevingen op de vreemste plekken, één daarvan was tijdens het geweldige concert van Jay Z en Beyoncé in de Arena. Jay Z begon zijn liedje ‘on to the next one’ te zingen en ik dacht bij mezelf wat zou voor mij het volgende zijn?

Heb zin in iets nieuws, iets wat ik nog niet gezien en meegemaakt heb. Mijn huis is inmiddels verkocht, dus kan nu ook voor langere tijd op reis gaan. Gelukkig staan er genoeg landen op mijn lijstje die ik wil bezoeken. Toch moet je ergens beginnen, elke land is er weer een. Het begint allemaal met het samenstellen van een logische route en het boeken van een vliegticket. Het startpunt van mijn wereldreis is Cuba geworden, een eiland die ik al heel lang op mijn lijstje heb staan. Volgende week stap ik in het vliegtuig om dit eiland in drie weken te verkennen. Vervolgens vlieg ik door naar Cancun (Mexico) om de provincie Yucatan te gaan verkennen. Zoals jullie al wisten ga ik vanaf november tot half december samen met Rianne Ecuador en de Galapogas eilanden bezoeken. Er blijft nog genoeg tijd over om dit grote continent verder te verkennen en ga me laten verassen waar ik uitkom. Wil niet teveel gaan vastleggen en lekker op mijn gevoel afgaan. Geen reden om te haasten, omdat de wereld op zichzelf al mooi is.

Na Ecuador ga ik dit continent verruilen voor Afrika. Hier zal ik voornamelijk het zuidelijk deel gaan bezoeken, maar hierover later meer. Vervolgens zal ik via Azië naar Australië gaan om het reizen te combineren met werken.

Dit zijn mijn ideeën die ik omgezet heb in plannen, maar plannen zijn er ook om gewijzigd te worden. Willen jullie op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik hier)!

Oant sjen!

Ilona


Every once and a while I get inspirations from the strangest places, one of them was at the great concert of Jay Z and Beyoncé in the Arena. Jay Z started singing his song ‘on tot he next one’ and thought to myself what would be next for me?

Look forward to something new, something what I have never seen and experienced. Sold my house, so now I can travel for a longer time. Luckely there are enough countries on my list to visit. Yet you need to start somewhere, every country stand on itself. It all starts with compiling a logical route and booking a ticket. The startingpoint of my world trip is Cuba, an island who already stood on my list for a long long time. Next week I will get myself on the plane to explore the island in three weeks. Thereafter I fly to Cancun (Mexico) to explore the province Yucatan. As you already knew from november until half december I will visit Ecuador and the Galapagos Islands with Rianne. Still there is enough time to explore the rest of the continent and I will see where I end up. Don’t want  everything to be fixed and just go with my gut feeling. No need to rush, the world itself is already beautiful.

After Ecuador I will exchange this continent for Africa. Here I will mainly focus on visiting the south, but details will follow when the time is right. Next one is going to Asia via Australia to combine working and travelling.

These are my ideas put into planns, but planns are made to be changed. Would you like to be up to date, join in on the newsletter (click here)!

See ya!

Ilona

Geef een reactie