Nederland

Sinds een ruime week ben ik weer te vinden in het koude kikkerlandje Nederland. Mijn thuisfront vertelde me dat het niet goed ging met mijn Pake (opa) en heb gelijk het eerste vliegtuig naar huis genomen. Bij thuiskomst heb ik de laatste momenten samen mogen beleven en ben hier enorm dankbaar voor. De begrafenis heeft al plaatsgevonden en Pake heeft vast mijn Beppe inmiddels weer begroet.

Wat ik zeker weet is dat ik weer op reis ga! Het is alleen nu nog even de vraag wanneer en waar dit naar toe zal zijn. Blijf voor nu eerst in Nederland, zodat ik tijd kan doorbrengen met familie en vrienden.

Er zijn nog een aantal plekken in Vietnam die ik nog heb bezocht voor mijn plotselinge vertrek. Deze verhalen zal ik de komende periode gaan plaatsen, zodat jullie weer helemaal op de hoogte zijn.

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn plannen!

Ilona

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Been back in the Netherlands since a week. Got the message from home that my granddad was not doing well, so I took the first plane home. Experienced the last moments together, which I am really grateful for. The funeral took already place and I’m pretty sure that my granddad has greeted my grandmother already.

It is definite that I will return my travels! The only question is when and where to go. For now I will stay in Holland to spend time with family and friends.

There are some places in Vietnam which I visited before I suddenly had to leave. The stories will be posted soon, so that you are fully updated.

Will keep u updated on my planns!

Ilona

2 gedachten over “Nederland

  1. Hè bah Ilona. Geen leuke dingen maar wel fijn dat je op tijd terug was. Sterkte.
    En geniet lekker even van het zijn bij vrienden en familie.

Geef een reactie